(TUIN) GEREEDSCHAP


Ook voor al uw (tuin)gereedschap kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben een ruim assortiment aan producten.

Hierbij moet u denken aan:

Harken, schoffels, bezems, emmers, hamers, zagen, tuinsproeiers, kruiwagens etc.

We zijn een verkooppunt van Gardena en hebben daarom ook een groot assortiment van Gardena bij ons in de winkel.

GARDENA bied een compleet assortiment aan van alle benodigdheden – of het nu gaat om besproeiingssystemen, pompen, tuinvijvers, gazononderhoud, verzorging van bomen en struiken, tuingereedschap of bodembewerking. Tegenwoordig is Gardena het grootste merk voor hoogwaardig tuingereedschap in Europa.

Bent u ook zo gek van een mooie grasmat, maar heeft u geen zin in maaien? Hiervoor hebben we ook de perfecte oplossing. De robotmaaiers van Gardena. Voor elke afmeting tuin hebben we de juiste maaier voor u. Stel hem eenvoudig in op welke dag(en) en welk tijdstip(pen) de robot moet maaien. Er zijn types die u via uw smart telefoon kunt aangesturen. Bespaar een hoop tijd en schaf een robotmaaier aan! Vraag vrijblijvend naar informatie in onze winkel.

Introductie van de toekomst van tuinieren: Met het Gardena smart systeem weet u exact hoe de planten in uw tuin erbij staan, altijd en overal. Onderhoud en besproeiing van het gazon worden nu comfortabel via een app geregeld. Op die manier houdt u meer tijd over om in uw tuin te doen wat u leuk vindt. Het maakt niet uit of het de robotmaaier, tuinverlichting, sprinkler of bodemvochtigheidssensor is, u heeft alles onder controle met de Gardena smart App. Gewoon één app voor alle aspecten van tuinonderhoud die u nodig zou kunnen hebben.

Mocht u nog vragen hebben, vraag het dan ons winkelpersoneel.