Dier

In onze riante winkel hebben we een groot aanbod van artikelen staan voor diverse dieren. U moet hierbij denken aan; koeien, paarden en schapen tot honden, katten en knaagdieren.

Bent u een hondenbezitter? Dan is een comfortabel en hygiënisch hondenbed of halsband en hondenlijn essentieel. Een goede vachtverzorging is belangrijk voor het welzijn van je hond. Wij bieden een groot aanbod van borstel, kammen en tondeuses aan.

Wilt u advies over voeding van uw hond, dan kunt u zich wenden tot ons bekwame personeel.

Kattenliefhebbers houden hun kat urenlang actief en gelukkig met een krabpaal of een kleurrijk en origineel kattenspeeltje. Als jouw kat na het klimmen en spelen een dutje wil doen, laat hem dan heerlijk luieren in een comfortabel kattenbed of kattenmandje. De juiste soort kattenbakvulling is belangrijk om de omgeving van katten schoon te houden.

Op het gebied van paarden kunt u bij ons terecht van voeding tot borstels.

Als leverancier van Pavo kunnen wij u de gehele reeks Pavo artikelen aanbieden. Enkele voorbeelden uit de Pavo reeks zijn: Daily plus, Speedibeet, Podo Grow, Condition etc.

Ook voor veulens die bijgevoerd moeten worden hebben we een passende oplossing voor. De oplosbare melksoorten. Dit zijn o.a. Pavo Podo Care, Pavo Vital.

Mocht uw voorkeur niet aanwezig zijn, vraag het onze medewerkers deze zullen u graag te woord staan.

Ook voor afrastering van uw dieren bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben een ruim assortiment van diverse materialen. o.a.:

  • Schrikdraad apparaten
  • Schrikdraad en –lint
  • Afrasteringspalen
  • Poortgrepen etc.

We heten u graag van harte welkom in onze winkel. Mocht u vragen hebben wendt u zich dan tot onze enthousiaste en deskundige medewerkers. Deze voorzien u graag van het juiste advies voor uw dier.