HG Schoonmaakmiddelen


Als dealer van HG schoonmaakmiddelen hebben we het gehele assortiment schoonmaakmiddelen van HG in onze winkel. Daarom hebben we voor elke vlek of andere viezigheid wel een passende oplossing.

HG maakt al sinds 1969 schoonmaakproducten voor in en rondom het huis. Steeds vanuit het geloof dat gespecialiseerde producten, toegespitst op de specifieke problemen, het beste resultaat opleveren.

Elke dag wacht er wel weer een andere schoonmaak- of onderhoudsklus. Van het periodiek ontkalken of reinigen van uw Nespresso machine tot het wekelijks schrobben van de vloer of verwijderen van schimmel in de badkamer of het verwijderen van wijn of olievlekken.

De belangrijkste tip die we mee kunnen geven voor al het schoonmaak en onderhoudswerk, is om het op regelmatige basis te doen. Als u bijvoorbeeld dagelijks de veel gebruikte handgrepen in de keuken afneemt, krijgen bacteriën minder kans zich te ontwikkelen. Als u wekelijks de badkamer kalkvrij maakt, gaat het een stuk sneller dan wanneer u het uitstelt en zich een hardnekkige laag kalk gevormd heeft. En wat te denken van uw sieraden? Hoe regelmatiger u ze poetst, hoe mooier ze blijven.

Mocht u toch nog vragen hebben, vraag het ons winkelpersoneel.