Hond

Bent u een hondenbezitter? Dan is een comfortabel en hygiënisch hondenbed of halsband en hondenlijn essentieel. Een goede vachtverzorging is belangrijk voor het welzijn van je hond. Wij hebben een groot aanbod van borstel, kammen en tondeuses.

Het is belangrijk om de juiste voeding voor je hond uit te zoeken. Hierdoor blijft deze gezond en vitaal. Voor elke soort hond, groot/klein dik of dun, moet je de juiste keuze maken qua voeding. Maar wat ook telt is de gevoeligheid van je hond. Het kan zelfs zijn dat als je een bepaald ras hebt, dat deze op zijn eigen manier gevoed moet worden. Wij hebben bij ons de keuze uit de smaken  kip, rund, lam (rijst) of vis. Ook hebben we vers diepvriesvoer of gedroogd voer in ons assortiment. Bij ons vindt u onder andere de merken Royal Canin, Carnis, Konacorn, Greenfield, Caracroq en we voeren ons eigen merk.

Om je hond uit te laten is een halsband of hondenlijn essentieel. De stelregel om de juiste maat halsband voor je hond aan te schaffen is, als er 2 vinger tussen je hond zijn nek en de halsband kunnen, dan heb je de juiste maat. Je zou ook nog kunnen kiezen voor een hondentuigje. Het voordeel hiervan is dat je de druk beter verdeelt. Als je een hond hebt die hard trekt, dan is het raadzamer om een halsband of ketting te kopen. Als je een puppy hebt dan kun je beter een dunne lijn kopen, zodat je de pup voorzichtig kunt sturen. We hebben een groot assortiment met lijnen en halsbanden. Hier zit voor iedereen wel iets tussen.

Ook voor de verzorging van de vacht voor uw hond is er van alles te krijgen.Een goede vachtverzorging is belangrijk voor het welzijn van je hond. Kijk bij ons in de winkel welk product het beste bij je hond past. Tevens hebben we een groot aanbod van borstels, kammen en tondeuses. Maar ook worm- en vlooienkuren zijn ook bij ons verkrijgbaar.

Na een dag inspanning is het voor je hond heel belangrijk om een lekkere eigen plek te hebben waar hij kan rusten. Dit kun je doen door hem een hondenkussen of hondenmand te geven. Let wel op dat de grootte van je kussen of mand in verhouding moet zijn met de grootte van je hond. Een te kleine plek ligt vaak niet lekker en een te grootte plek kan niet veilig aanvoelen. Kom daarom kijken en informeren naar een bench bij ons.


Mocht uw voorkeur niet aanwezig zijn, vraag het onze medewerkers deze zullen u graag te woord staan.