Snijders Wachtum: kennis van zaken

Snijders Wachtum is een CDG, SKAL en GMP+-gecertificeerd bedrijf, is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Blenders van meststoffen (NVB), is partner en dealer van ForFarmers en deelnemer van SecureFeed.

Kennis van zaken

Bij Snijders Wachtum werken mensen met kennis van zaken, die adviezen geven en met wie u kunt overleggen en die u kunnen bijstaan bij problemen. De vakmensen willen uiteraard graag uw bedrijf versterken. Resultaten kunnen mogelijk worden verbeterd door optimalisering van de bedrijfsomstandigheden.

ForFarmers

Door het partnerschap met ForFarmers kunt u rekenen op de veiligheid van al onze producten. Het producten- en dienstenpakket van ForFarmers bestaat uit adviezen over voeding, bedrijfsvoering, grondstoffen, vergunningen en productierechten. ForFamers zorgt voor de productie en afzet van diervoeders en handelsartikelen voor rundvee, varkens, pluimvee en gewassen.

Producten

Producten, die Snijders Wachtum levert, zijn onder meer een ruim assortiment mengvoeders, ruwvoeders, mineralenvoeders, kunstmest, compost, zaai- en pootgoed, inkuilmiddelen, gewasbeschermingsmiddelen en nagewassen.

Ook biedt ons bedrijf producten als afrastering, hekken en poorten, palen, gaas, landbouwplastic en werkkleding, scheermachines, stalinrichting

SecureFeed

Snijders Wachtum is deelnemer van SecureFeed. Leveranciers van diervoeders staan garant voor de voedselveiligheid. Daarom werken zij samen in SecureFeed aan proactief toezicht op producten, diensten en leveranciers. SecureFeed beheert een systeem voor monitoring en risicobeoordeling van grondstoffen en de leveranciers ervan.

Wat is securefeed

Wat is GMP+

Wat is CDG

Wat is SKAL